Strokovna ekskurzija

KDAJ: četrtek, 17. maj

KAM GREMO?
➡ LIDL SLOVENIJA, ki je uspešna trgovska veriga s prehrambnimi in ne prehrambnimi izdelki, ki svojo dejavnost hitro in uspešno širi po vsej Evropi. Lidl Slovenija je prejemnik več certifikatov, ki kažejo na dobro skrb za zaposlene.
➡ A1, ki je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v Sloveniji. V A1 se zavedajo, kako pomemben je razvoj sodelavcev za ohranjanje konkurenčnosti v dinamični panogi telekomunikacij. Zato je skrb za razvoj sodelavcev njihova osnovna skrb.
➡ TEHNIŠKI MUZEJ SLOVENIJE, ki je največji slovenski muzej. Našo pozornost bodo zagotovo pritegnili Titovi avtomobili, najstarejši ohranjeni avtomobil v Sloveniji, bogata zbirka koles, furnirnica, lokomobila, kovačija, trofeja medveda, ki je leta 1973 postal svetovni prvak, in še marsikaj zanimivega.
➡ PIVOVARNA HUMAN FISH, ki je družinska mikropivovarna na Vrhniki. Sprehodili se bomo po pivovarni, kjer imajo stalno na zalogi tri vrste piv (pale ale, stout, india pale ale), dodatno pa še sezonsko (nemški doppel beck, belgisjko pšenično, irsko rdeče).

Predviden program izleta:
7:15 – 7:30 Zbor na glavni avtobusni postaji Maribor
9:00 – 10.30 Ogled podjetja Lidl Slovenija
11.00 – 12.30 Ogled podjetja A1
12:30 – 14.00 Čas za kosilo
14:45 – 16:15 Ogled Tehniškega muzeja Slovenije
16:30 – 18:00 Ogled pivovarne Human Fish
18.00 – Odhod proti domu

Na ekskurzijo se je potrebno prijaviti in poravnati kotizacijo v višini 10€! Prijavnico lahko najdete na naslednji povezavi https://goo.gl/forms/ribfWDZkhkOzcype2
Termine kdaj v maju bo kotizacijo možno poravnati sporočimo naknadno!