Brezplačni dostop do dnevnih novic z aplikacijo Delo Ekspres

Za vse redne študente Univerze v Mariboru bo tudi to študijsko leto možna brezplačna uporaba Delove aplikacije Delo Ekspres.

Vsi študenti Univerze v Mariboru, ki ste v študijskem letu 2017/2018 vpisani na redni študij, boste od 1. oktobra 2017 do 30. septembra 2018 imeli možnost brezplačnega prebiranja aplikacije Delo Ekspres, aplikacije za pametne telefone in tablične računalnike medijske hiše Delo. Aplikacija vam omogoča dostop do najpomembnejših dnevnih novic vse dni v letu, kjerkoli in kadarkoli. Novice so od ponedeljka do petka osvežene dvakrat, ob 6. in 18. uri, ob vikendih in praznikih pa izidejo samo ob 6. uri. Izpostavljene so najpomembnejše zgodbe dneva iz Slovenije in sveta, skupaj z vremensko napovedjo in napovedjo kulturnega dogodka. V primeru odmevne novice dobite obvestilo nemudoma.

 

Do aplikacije lahko dostopate s pametni telefoni in tabličnimi računalniki z operacijskim sistemom iOS (iTunes) ali Android (Google Play).

Kodo za brezplačen dostop do aplikacije pridobite na strani: http://promo.delo.si/EKSMB. Tukaj so dostopna tudi navodila za aktivacijo kode v aplikaciji.

Prijetno branje!