Postani tutor!

Tutorji FERI-ja iščemo nove člane. Si perspektiven študent/študentka, ki želi pomagati drugim in išče nove izkušnje? Potem si prava oseba za tutorja!

Tutorji so študenti in študentke višjih letnikov (od vključno 2. letnika dodiplomskega študija naprej), ki pomagajo brucem in tujim študentom pri vstopu v univerzitetno okolje, pomagajo reševati probleme študentov, jih seznanjati z delovanjem fakultete in univerze, pomagajo izboljšati študijski uspeh in kakovost študija, krepijo stike med samimi študenti ter med študenti in profesorji naše fakultete.

Postanite tutor študent in s funkcijo poleg priloge k diplomi pridobite še bogate izkušnje dela s študenti in organizacije dogodkov. Poleg tega, da boste pomagali študentom prebroditi težave, s katerimi ste se nekoč soočili tudi sami, boste pridobili številna poznanstva, prijateljstva in izkušnje.

Vabljeni v ekipo tutorjev študentov! Prijavnico najdete na spletni strani FERIIzpolnjeno oddajte v nabiralnik Študentskega sveta FERI, ki se nahaja ob vitrinah v bližini referata za študentske zadeve v objektu G2 ali skenirano pošljite na e-naslov na tutorjiferi@um.si, najkasneje do 5.9.2017 do 12. ure.