Brezplačen tečaj programiranja “Innovation Jam”

Zavod Ypsilon v sodelovanju s podjetjem SAP in Kariernim centrom Univerze v Mariboru v jeseni organizira brezplačen voden tečaj programiranja “Innovation Jam Course”, ki jih bodo izvajali izkušeni programerji podjetja SmartNinja.

Programerski tečaj obsega 12 ur in je sestavljen iz treh posameznih delavnic:

  • Prva delavnica obsega 4 ure in je osredotočena na osnove oblačnega okolja SAP Cloud Platform.
  • Druga delavnica obsega 4 ure in je osredotočena na kodo HTML.
  • Tretja delavnica obsega 4 ure in je osredotočena na programski jezik JAVA.

Brezplačni tečaji bodo potekali 12., 19. in 26. septembra, od 17. do 21. ure, v prostorih rektorata Univerze v Mariboru.

Znanje programiranja ni pogoj za sodelovanje na tečaju. Pozor, vsak udeleženec mora za udeležbo na tečaju programiranja poskrbeti za svoj računalnik! Organizator ne razpolaga z računalniško opremo za udeležence.

Število brezplačnih mest je omejeno, zato pohiti s prijavo na https://innovationjam.si/, ki je možna do vključno ponedeljka, 4. septembra 2017, oziroma do zapolnitve mest.

Aktiviraj svoj programerski potencial že to jesen!

 

**Preizkusite svoje sposobnosti še v praksi!**

Po zaključku tečaja bo organiziran “Innovation Jam Challenge”, kjer boš lahko reševal poslovne izzive in se potegoval za nagradni sklad v skupni vrednosti 2500 EUR! Prijave za “Innovation Jam Challenge” sprejemajo do vključno nedelje, 15. oktobra 2017. Več o izzivu preberi na https://innovationjam.si/.