Sfriziraj si Office

Univerza v Mariboru študentom in študentkam omogoča dostop do praktičnih orodij, ki olajšajo študij in spodbujajo aktivno učenje ter ustvarjanje. Do konca aprila na spletni strani sfriziraj.si poteka zanimiva nagradna igra, pri kateri lahko osvojite tudi vrhunski ultrabook HP Spectre Pro 13 ali katero od drugih nagrad.

Univerza v Mariboru vam v sodelovanju s podjetjem Microsoft nudi v uporabo Office 365 ProPlus, zbirko orodij za produktivno ustvarjanje dokumentov in sodelovanje. V njem so na voljo najnovejši pripomočki Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Publisher, Access in Skype za podjetja. Namestite si jih lahko na do 5 računalnikov, na voljo pa so tudi različice za tablice in pametne telefone.

Orodja Office 365 ProPlus se odlično povezujejo tudi s storitvijo OneDrive, ki omogoča preprosto in varno deljenje dokumentov. Namesto na disk, raje shranite Office dokument v shrambo OneDrive in tako shranjujte pametneje ter varneje. Na voljo imate kar 1 TB prostora ves čas trajanja študija.

Do konca aprila na spletni strani sfriziraj.si poteka zanimiva nagradna igra, pri kateri lahko osvojite tudi vrhunski ultrabook HP Spectre Pro 13 ali katero od drugih nagrad. Namestite si Office, ustvarite zaslonsko sliko in oddajte svoje podatke. Z nekaj sreče bo ena od vrhunskih nagrad vaša!

Več informacij o drugih IT storitvah za študente Univerze v Mariboru najdete tukaj.