Ankete študentov

Na tej strani objavljajamo ankete študentov, katerih rezultati bodo namenjeni njihovim zaključnim delom (diplomske ali magistrske naloge). Vabljeni, da pomagate kolegom in ankete izpolnite!

Če želite, da tukaj objavimo tudi povezavo do vaše ankete in jo bodo študenti lahko rešili, nam pišite na marusa.lesnik@student.um.si.


Spoštovani in lepo pozdravljeni, 

Sem Neva Kumer in zaključujem magistrski študij psihologije. 
Za magistrsko nalogo pod vodstvom izr.prof.dr. Gaja Vidmarja, univ. dipl. psih in izr. prof. dr. Eve Boštjančič, univ. dipl. psih, opravljam obširno Slovensko študijo, na populaciji mladih odraslih (predvsem študentov, ki so stari med 18-30 let), pri čemer raziskujem povezanost osebnostnih lastnostih s kariernimi usmeritvami.
S spoštovanjem do Vašega časa, Vas vljudno vabim v sodelovanje v naši raziskavi, v kateri bomo za veljavne rezultate uporabljenih vprašalnikov, potrebovali čim večje število študentov iz različnih smeri oziroma področij študija.

Že vnaprej sem Vam iskreno zahvaljujem!

Link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeG1ziSgjdWfeii5Ra4FB1YO1dDxMmhGiCplY2i7cAEXri8sg/viewform


Pozdravljeni!

Sem študent informatike v Murski Soboti, delam diplomsko nalogo na temo Analiza trdih ter SSD diskov in bi rabil vašo pomoč. Lepo bi vas prosil, če si lahko vzamete manj kot minuto časa in izpolnite anketo: https://www.1ka.si/a/158453

Hvala!


Spoštovani!

V EY si prizadevamo, da doprinesemo dodano vrednost vsakemu delovnemu mestu in s tem prispevamo našim ekipam, strankam ter skupnosti. S tem v mislih, želimo bolje razumeti želje in pričakovanja mladih, da jim lahko ponudimo atraktivne spodbude, ki jih bodo motivirale tako v poslovnem kakor tudi zasebnem življenju. Naše poslanstvo “Building a better working world” se namreč začne z nami samimi.

Ker cenimo vaše mnenje, smo za vas pripravili kratek vprašalnik, do katerega dostopate preko spodnjega linka. Anketa je anonimna in traja med 5 in 10 minut.

https://www.surveymonkey.com/r/ML833JC

Najlepša hvala!

EY Slovenija


Spoštovani študenti,

V sklopu magistrske naloge raziskujem razvoj samomorilnega vedenja med študenti UM. Vljudno prosim, da si vzamete 5 minutk in poklikate odgovore. Potrebujem namreč velik vzorec. Anketa je dostopna tukaj:
https://www.1ka.si/a/134565

Za sodelovanje se vam najlepše zahvaljujem, želim vam uspešen zaključek letnika oz. študija in prelepo poletje! 🙂

Simona Dijak


Pozdravljeni, 

Sem študentka na FF. V zaključni fazi študija na 2. stopnji smeri Pedagogika in Sociologija, pišem magistrsko nalogo z naslovom Uporaba spletnega socialnega omrežja Facebook v izobraževalne namene v času študija. V okviru empiričnega dela naloge raziskujem kako je z uporabo Facebooka med študenti (UM) FF, PEF, FNM ter FERI. 

Vprašalnik je dostopen na https://www.1ka.si/a/124278 


Odnos študentov do starostnikov in staranja

Moje ime je Eva Rojht in sem absolventka zdravstvene nege na Fakulteti za zdravstvene vede Univerze v Mariboru. Pripravljam diplomsko delo z naslovom " Odnos študentov do starostnikov in staranja, zato Vas prosim za sodelovanje. Namen diplomskega dela je, ugotoviti donos študentov do starostnikov in staranja. Prosim, da vprašanja in trditve pozorno preberete in se odločite za odgovor, ki Vam najbolj ustreza. Nekatere trditve so si med seboj podobne in so povzete po Kogan (1961). Sodelovanje v anketi je prostovoljno in anonimno. Rezultati bodo uporabljeni izključn za namen priprave diplomskega dela. Za Vaše sodelovanje se Vam lepo zahvaljujem. 

https://www.1ka.si/a/110751


Dragi študent!

Igrifikacija pomeni uporabo elementov računalniških iger v ne-igralne namene. Z raziskavo želimo ugotoviti, ali obstaja povezava med tipom osebnosti in dovzetnostjo za elemente iger izven igralnega področja. Zato vas naprošamo, da izpolnite spodnji vprašalnik, kjer so navedeni elementi, ki opredeljujejo tip osebnosti in elementi, ki vplivajo na vaše izobraževanje. Prosimo, da pri vsaki trditvi označite, v kolikšni meri trditev drži za vas. Ni pravih in napačnih odgovorov. Najlepša hvala!

Povezava na anketo: https://www.1ka.si/a/123976