Ankete študentov

Na tej strani objavljajamo ankete študentov, katerih rezultati bodo namenjeni njihovim zaključnim delom (diplomske ali magistrske naloge). Vabljeni, da pomagate kolegom in ankete izpolnite!

Če želite, da tukaj objavimo tudi povezavo do vaše ankete in jo bodo študenti lahko rešili, nam pišite na pia.prebevsek@student.um.si.


Spoštovani študenti,

V sklopu magistrske naloge raziskujem razvoj samomorilnega vedenja med študenti UM. Vljudno prosim, da si vzamete 5 minutk in poklikate odgovore. Potrebujem namreč velik vzorec. Anketa je dostopna tukaj:
https://www.1ka.si/a/134565

Za sodelovanje se vam najlepše zahvaljujem, želim vam uspešen zaključek letnika oz. študija in prelepo poletje! 🙂

Simona Dijak


Pozdravljeni, 

Sem študentka na FF. V zaključni fazi študija na 2. stopnji smeri Pedagogika in Sociologija, pišem magistrsko nalogo z naslovom Uporaba spletnega socialnega omrežja Facebook v izobraževalne namene v času študija. V okviru empiričnega dela naloge raziskujem kako je z uporabo Facebooka med študenti (UM) FF, PEF, FNM ter FERI. 

Vprašalnik je dostopen na https://www.1ka.si/a/124278 


Odnos študentov do starostnikov in staranja

Moje ime je Eva Rojht in sem absolventka zdravstvene nege na Fakulteti za zdravstvene vede Univerze v Mariboru. Pripravljam diplomsko delo z naslovom " Odnos študentov do starostnikov in staranja, zato Vas prosim za sodelovanje. Namen diplomskega dela je, ugotoviti donos študentov do starostnikov in staranja. Prosim, da vprašanja in trditve pozorno preberete in se odločite za odgovor, ki Vam najbolj ustreza. Nekatere trditve so si med seboj podobne in so povzete po Kogan (1961). Sodelovanje v anketi je prostovoljno in anonimno. Rezultati bodo uporabljeni izključn za namen priprave diplomskega dela. Za Vaše sodelovanje se Vam lepo zahvaljujem. 

https://www.1ka.si/a/110751


Dragi študent!

Igrifikacija pomeni uporabo elementov računalniških iger v ne-igralne namene. Z raziskavo želimo ugotoviti, ali obstaja povezava med tipom osebnosti in dovzetnostjo za elemente iger izven igralnega področja. Zato vas naprošamo, da izpolnite spodnji vprašalnik, kjer so navedeni elementi, ki opredeljujejo tip osebnosti in elementi, ki vplivajo na vaše izobraževanje. Prosimo, da pri vsaki trditvi označite, v kolikšni meri trditev drži za vas. Ni pravih in napačnih odgovorov. Najlepša hvala!

Povezava na anketo: https://www.1ka.si/a/123976